Όροι Χρήσης

Επιστροφές
}
Επιστροφές και αλλαγές προϊόντων

Στόχος του OUTLET-ONE είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες. Εάν παρόλα αυτά ο χρήστης επιθυμεί να αλλάξει κάποιο προϊόν, έχει το δικαίωμα να το κάνει μέσα σε διάστημα 15 (δεκαπέντε) ημερών από την ημερομηνία αποστολής τους, με την προϋπόθεση ότι η επιστροφή πραγματοποιείται με τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών (SPEEDEX).

Μπορείτε να αλλάξετε το προϊόν που αγοράσατε όσες φορές επιθυμείτε.

Τα έξοδα αποστολής της πρώτης επιστροφής – αλλαγής, τα επιβαρύνεται η εταιρεία μας.
*ΣΗΜΕΙΩΣΗ ( Η επιστροφή πραγματοποιείται πάντα με την ίδια Courier που παρελήφθη το προϊόν)

Η διεύθυνση για όλες τις επιστροφές είναι :
OUTLET-ONE
Βασιλέως Κωνσταντίνου 26,
21100
Ναύπλιο

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται προς αλλαγή, πρέπει να είναι στην αρχική τους ποιοτικά κατάσταση, να μην έχουν αφαιρεθεί από αυτά τα καρτελάκια τους και να συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς. Ο χρήστης υποχρεούται να δοκιμάσει το προϊόν που αγόρασε χωρίς να αφαιρέσει το καρτελάκι, σε αντίθετη περίπτωση θεωρείται ότι το προϊόν δεν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία του παραδόθηκε και δεν γίνεται δεκτό.

Εάν πληρούνται όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις, το OUTLET-ONE υποχρεούται να αντικαταστήσει το προϊόν με οτιδήποτε άλλο είδος επιθυμεί ο πελάτης. [Η αξία του νέου προϊόντος που επέλεξε ο πελάτης αντί εκείνου που παρέλαβε αρχικώς, πρέπει να είναι ίση η μεγαλύτερη του επιστρεφόμενου.] Σε περίπτωση μεγαλύτερης αξίας, η διαφορά χρεώνεται στον πελάτη. Οι επιστροφές των προϊόντων γίνονται στην τρέχουσα τιμή του εκάστοτε είδους κατά την ημερομηνία παραλαβής τους στο OUTLET-ONE από την courier. Το κόστος της επιστροφής και νέας αποστολής στην τυχόν δεύτερη αλλαγή του προιόντος βαρύνει τον χρήστη με 5,00 ευρώ ανεξαρτήτως ποσού.

 

Ελαττωματικά προϊόντα

Ελαττωματικά χαρακτηρίζονται τα προϊόντα που έχουν υποστεί ζημιά κατά την παραλαβή τους ή όσα παρουσιάσουν κατασκευαστικό σφάλμα εντός ενός (1) μηνός από την ημερομηνία αγοράς. Τα προϊόντα που παρουσιάζουν ζημιά λόγω χρήσης και φθοράς δεν θεωρούνται ελαττωματικά. Όλα τα προϊόντα που φέρουν εμφανές κατασκευαστικό ελάττωμα θα αντικαθίστανται με το ίδιο προϊόν, εφόσον υπάρχει διαθέσιμο διαφορετικά μπορεί να επιλέξει οτιδήποτε άλλο είδος επιθυμεί ο πελάτης. Ωστόσο, το OUTLET-ONE διατηρεί το δικαίωμα, σε περίπτωση αμφιλεγόμενων παραπόνων, να επιστρέψει τα προϊόντα στον κατασκευαστή για έλεγχο, ώστε να διευκρινιστεί αν το παράπονο είναι πραγματικό. Ο χρήστης θα ενημερώνεται για την εξέλιξη του παραπόνου του. Όπου είναι εφικτό, η OUTLET-ONE θα προβεί σε επιδιόρθωση του ελαττωματικού προϊόντος.
Στην επιστροφή και στην νέα αποστολή των ελαττωματικών προϊόντων, ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με κανένα κόστος αποστολής.
Εάν προκύπτει διαφορά στην τιμή του νέου είδους, την επιβαρύνεται ο πελάτης.

Tommy Hilfiger
Juicy Couture
Guess
Desiqual
Pierre Cardin
Gant
Tom Tailor
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια!